Rondo2 (2)
  1. Rondo
  2. Rondo Online

Rondo Online

Met Rondo Online legt u de basis voor uw volledige afvalmanagement!

Rondo biedt u de mogelijkheid om een online-cloud platform te kunnen integreren binnen uw werkproces. Een volmelding (verzoek tot ophalen) is nog nooit zo makkelijk geweest. Via Rondo Online gaat krijgt uw organisatie, afdeling of medewerker direct de mogelijkheid om op een uniforme manier een opdracht in te dienen. Het mooie is dat wij vanaf dat moment alle data loggen en u real-time zicht krijgt op al uw afvalvolumes en de daaraan verwante facturatiestroom. U kunt daarmee antwoord geven op vragen als; kloppen de aantallen wel? betaalt u niet te veel? en waar kunnen we optimaliseren?.

Wist u dat u zelf moet aantonen dat uw afvalverwerker voldoet aan de juiste vergunningen? Geen zorg dit neemt Rondo volledig voor u uit handen. Van registratie tot en met een audit op locatie behoort tot de mogelijkheden. Met deze service weet u zeker dat u voldoet aan wetgeving en uw jaarlijkse milieucontrole.

Het platform heeft een integrale functie en daarmee krijgt u stuurbare data over al uw locaties, afdelingen en afvalverwerkers heen. Dit doen wij aan de hand van heldere dashboarding die u kunt gebruiken om strategische beslissingen te nemen. Dat maakt voor u het verschil!

Heeft u als klant al toegang tot Rondo Online? Log dan hier in! 

Rondo gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.