Website Banner Vervolg Ooa
  1. Rondo
  2. Over Rondo
  3. Open Over Afval

Wij zijn onderdeel van Ortessa, een groep van vijf ondernemende afvalbedrijven. Met ieder een eigen specialisme op het gebied van afval, maar met één duidelijke gezamenlijke missie: wij willen open zijn over afval.

Dat begint met duidelijkheid. Afval bestaat. Er zijn veelbelovende ontwikkelingen, maar je tovert het proces niet zomaar om in 'zero waste'.

Een eerste stap is durven benoemen waar afval vandaan komt en wat er mee gebeurt. Daardoor maak je de ingewikkelde processen van inzameling en verwerking al een stuk inzichtelijker en eenvoudiger. Zodat je ook anders kunt gaan kijken naar 'hoe je de dingen altijd gedaan hebt'. Wij geloven dat alleen vanuit duidelijkheid ruimte ontstaat voor nieuwe, duurzame en effectieve oplossingen.

Wij willen open zijn over afval. En samenwerken met collega's, partners, leveranciers en klanten die dat ook willen zijn. Open zijn, vanuit welke rol dan ook, betekent namelijk ook bewuster en alerter zijn. En dat is waar verandering begint. Zo kunnen we met elkaar gaan bouwen aan de afvaldienstverlening van de toekomst. En maken we de afvalwereld stap voor stap slimmer, simpeler en duurzamer.

Kunnen we ook op jou rekenen? Kijk op OpenOverAfval.nu!


Rondo gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.